Wat en wie bepaalt of een tekst okay is?
Het valt niet altijd mee om toe te geven dat uw tekst een redactioneel oog nodig heeft. En toch is dit raadzaam in het geval uw tekst online wordt gepubliceerd en door een breed publiek wordt gelezen. Want komt uw boodschap wel over? En hoe duidelijk bent u aan het communiceren? Hoe gevoelig? Als onafhankelijke tekstschrijver kan ik voor u een tekst commerciƫler maken of zakelijker. Het redigeren van teksten zal gegarandeerd een verfrissend effect hebben op u en uw doelgroep.

Oef, die zoekmachines!

Bedrijven die de content van hun website pittiger willen of bondige blogs nodig hebben voor de ongeduldige lezer, wellicht ook een nieuwspagina over een nieuwe dienst of product, want SEO-specialisten kunnen hun marketingbazen flink voor het blok zetten. Speelt dat ook bij u? Kom maar op met die teksten.

SEO? Wat is dat?
SEO staat voor Search Engine Optimization en is specialistisch werk. Deze specialisten doen een zoekwoordenonderzoek en met de analyse/uitkomst van dat onderzoek maken zij de content/inhoud van de webpagina beter vindbaar. Bij deze uitgebreide studie wordt streng gekeken naar wat de concurrentie doet, zodat de content sterk uit de strijd komt en u met uw website veel meer bezoekers en potentiƫle klanten gaat aantrekken dan voorheen. Uw bedrijf schiet omhoog in de ranking!

Vraagt u mij naar de mogelijkheden van het herschrijven van teksten met of zonder SEO.
Hier vindt u mijn zakelijke website voor meer informatie.
https://www.esselink-com.nl/BLOGS/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *